Hoppa till innehåll

Program för tips och trav

Programmen kan installeras i enheter med Windows, vanligen stationära datorer, laptops och surfplattor med Windows.
Läs gärna avsnitten ”Säkerhet” och ”Installera program” längre ned på sidan. Klicka sedan på programmets namn i listan.
 
Copéma Tips 16.10 
Copéma Fullträff 7.3
Copéma Bomben 9.2 
Copéma för V86  13.1 
Copéma för V75  17.4
Copéma för V65-V64 13.4 CCC 
Copéma för V5  12.2 
Antal rätt på tipset 
Antal rätt på travet 
n över k
Antal rätt . . .  och ”n över k” är gratisprogram för beräkning av chanser.
Bruksanvisning till Copéma Tips (pdf)   Ny 2022-03-11

Copéma Tips
behöver registreras med en gratis licensnyckel. Copéma Bomben och Copéma Fullträff blir automatiskt fullversioner när Tips registreras.
Programmen är för Stryktips, Europatips, Topptips, Powerplay, Bomben och Fullträff.

Copéma Trav
är program för V86, V75, GS75, V65, V64 och V5. Alla program blir fullversioner när Copéma för V75 registreras. Pris: 100 kr för en årslicens.

Licensnyckel
beställes från menyn ovan eller via 
e-post.

Säkerhet
Antivirusprogram har blivit allt effektivare, vilket förstås är bra. Som regel fäller de hellre än friar för att vara på den säkra sidan. Program som globalt är mycket små, som Copémaprogram, känner de inte igen och då kan man räkna med meddelande om att programmet kan vara skadligt. Copémaprogram som i sådana fall har testats hos viruslab har alltid fått svaret False positive.
För att över huvud taget kunna installera program behöver de vara signerade med PKI Code Sign certifikat. Efter noggrann kontroll har Copéma fått ett nytt certifikat då det gamla gick ut i augusti 2023.
Om ditt antivirusprogram ändå meddelar att Copémaprogrammet kan vara skadligt är det bra om du hör av dig till oss. Klicka här och skriv i mailet vad du har för antivirusprogram och vilket Copémaprogram det gäller.

Installera program
1. Klicka på programmets namn i listan upptill för att hämta programmet.
2. Klicka i den lilla rutan som kommer upp på skärmen.
3. Välj Ja, Nästa, Installera och Avsluta så är det klart.

Efter installationen finns en ikon med programmets namn på skrivbordet och programmet kan startas med dubbelklick på ikonen.
Installationen kan vara lite olika beroende på vilken webbläsare man har. Klick på programmet i listan ovan hämtar programmet till mappen Hämtade filer. Därifrån kan man starta installationen med dubbelklick på filen.

Uppdatering
Om du redan har programmet och bara ska uppdatera till en nyare version är det enkelt. Det gamla ska inte avinstalleras, det nya behöver inte registreras och datorn behöver inte startas om. Stäng det gamla programmet och installera nytt. Glöm inte admin.rättigheter.

I samarbete med Svenska Spel. Klick på bilden nedan tar dig dit.