Hoppa till innehåll

Program för tips och trav

Programmen kan installeras i enheter med Windows, vanligen stationära datorer, laptops och surfplattor med Windows.
Läs gärna avsnitten ”Säkerhet” och ”Installera program” längre ned på sidan. Klicka sedan på programmets namn i listan.
För att installera program behöver du inte ange namn eller e-post och vi använder inte cookies.

Nytt i Copéma Tips.
För större system än 2 200 rader till Spela Tillsammans får man välja en eller flera matematiska garderingar. För system med matematiska garderingar är gränsen högst 950 system i en fil. Med till exempel två helgarderingar blir 950 enkelrader 950 system á 9 rader, totalt 8 550 rader.
Klicka på programmets namn nedan så hämtas programmet till mappen Hämtade filer i datorn.

Copéma Tips 16.16.6 
Copéma Fullträff 7.3
Copéma Bomben 9.3  Ingen registrering behövs och installationen görs med ett musklick, s.k. ”Tyst installation”.
Copéma Bomben 9  Bara exe-filen utan installation. Filen hamnar i mappen Hämtade filer.
Copéma för V86  13.1
Copéma för V75  17.4
Copéma för V65-V64 13.4 
Copéma för V5  12.2 
Antal rätt på tipset 
Antal rätt på travet 
n över k 

Antal rätt . . .  och n över k är hjälpprogram för beräkning av chanser.
Bruksanvisning till Copéma Tips (pdf)   2022-03-11

Säkerhet
Antivirusprogrammen blir allt effektivare, vilket förstås är bra. Som regel fäller de hellre än friar för att vara på den säkra sidan. Program som globalt är mycket små, som Copémaprogram, känner de inte igen och då kan man räkna med meddelande om att programmet kan vara skadligt eller till och med ha virus. Copémaprogram som har testats hos viruslab har alltid fått svaret False positive.
För att över huvud taget kunna installera program behöver de vara signerade med PKI Code Sign certifikat. Efter noggrann kontroll har Copéma fått ett nytt certifikat innan det gamla gick ut i augusti 2023.
Som regel går det att hämta och installera program även om första meddelandet avråder. Efter hämtning kan programmet då hamna i karantän och där kan det i så fall genomsökas med antivirusprogrammet.

Installera program
Klicka på programmets namn i listan upptill för att hämta programmet.
Klicka i den lilla rutan som kommer upp på skärmen eller öppna Utforskaren, gå till Hämtade filer och dubbelklicka på filen. Välj sedan Ja för att starta installationen.
Efter installationen finns en ikon med programmets namn på skrivbordet och programmet kan startas med dubbelklick på ikonen.

Mappen Hämtade filer hittas med Utforskaren. Starta den genom att hålla ner knappen med windowsloggan och klicka på bokstaven e.

Uppdatering
Om du redan har programmet och bara ska uppdatera till en nyare version är det enkelt. Det gamla ska inte avinstalleras, det nya behöver inte registreras och datorn behöver inte startas om. Stäng det gamla programmet och installera nytt. Glöm inte admin.rättigheter.

Copéma Tips
behöver registreras med en gratis licensnyckel. Copéma Bomben och Copéma Fullträff blir automatiskt fullversioner när Tips registreras.
Programmen är för Stryktips, Europatips, Topptips, Powerplay, Bomben och Fullträff.

Copéma Trav
är program för V86, V75, GS75, V65, V64 och V5. Alla program blir fullversioner när Copéma för V75 registreras med en gratis licensnyckel. Startlistor kan du hämta till programmet från atg’s sida med ”gamla startlistan”. När de tas bort kan programmet fortfarande användas men utan startlistor.

Licensnyckel
beställes från menyn ovan eller via e-post.

I samarbete med Svenska Spel. Klick på bilden nedan tar dig dit.