Hoppa till innehåll

Andelsbolag med Copéma Tips och Copéma Fullträff

13-potten på Tipset
Att spela ensam med små system ger så gott som aldrig en bra tretta. För att öka chansen till 13 rätt behöver man spela större system. Det kan man göra i andelsbolag utan att öka sin egen insats. 13-potten är ändå 40 % av hela vinstpotten och den vill man förstås ha del i.

Högsta vinstgruppen på Fullträff
På Fullträff med flytande vinstgrupper behövs sällan 13 rätt för högsta vinsten. Med Copéma Fullträff kan man göra systemen så att raderna blir mycket olika varandra. Det ökar chansen till att någon rad ger många rätt.

Spela Tillsammans
Med Spela Tillsammans sköter Svenska Spel både insatser och vinster. Starta ett lag och bjud in andra att bli medlemmar. Svenska Spel har begränsningen högst 2 200 rader på Tipset och 950 rader på Fullträff. Det kommer man runt genom att öppna flera spel i samma lag. I t ex ett tipssystem på 5 500 rader kan man lämna in raderna 1-2 000 i spel 1, raderna 2 001-4 000 i spel 2 och raderna 4 001-5 500 i spel 3.

Copéma Tips
Med precisionsgarderingar, valfria krav på raderna och valfritt antal tillverkade rader blir systemen mycket effektiva och passar utmärkt för andelsbolag. Tillverka så många rader som andelarna räcker till och ta bara med spelvärda rader.

Länkar
Tips för precisionsgarderingar. Leffes matchvärderingar.
Våra andelsbolag Superbolaget och Spanienbolaget
Andelsbolaget esset. Mail till esset-Björn. Björn andelsbolag på Stryktipset, Europatipset och Fullträff.
Andelsbolaget Bergslagstipset spelar på Stryktipset. Kontakt.

Copéma Fullträff
Esset Fullträff 26 november. Klick på länken hämtar systemet.

Bilden visar systemets målfördelning, folkets procent och Svenska Spels odds omräknade till procent.

I samarbete med