Hoppa till innehåll

Andelsbolag med Copéma Tips och Copéma Fullträff

Spela Tillsammans med Copémaprogram
Att spela ensam med mindre insatser ger sällan eller aldrig en riktigt bra vinst. För att få del i även den potten utan att öka sin insats kan man spela tillsammans med andra, dela på både insatsen och högvinsten. Svenska Spel sköter det administrativa med Spela Tillsammans och med Copémaprogrammen gör man systemen så stora som andelarna räcker till. Med Copéma är man inte låst till ett bestämt antal rader eller garderingar. Välj ramen och kraven valfritt och konstruera så många rader som andelarna räcker till. Fler rader ökar förstås chansen till högvinst. Om du startar andelsbolag på Spela Tillsammans kan du bjuda in vänner och bekanta till gemensamma system. 

Copémas andelsbolag på tipset
Vi garderar med bra matchvärderingar. Det kan vara oddsen omräknade till procent eller ännu bättre, Leffes matchvärderingar när de finns. Precisionsgarderingar ger betydligt bättre möjligheter än att bara kunna välja 1, X och 2. Garderingarna kompletteras med krav på raderna, alla systemets rader ska ha ett tillräckligt högt spelvärde i förhållande till folkets procent och några få tecken som är övervärderade av folket kan väljas bort helt.
Systemen är inte låsta till ett bestämt antal rader utan vi spelar så många rader som insatserna räcker till. Systemen kan hämtas från bolagssidorna och rättas med tipsprogrammet. Programmet har live-rättning så systemen kan följas under tiden som matcherna spelas. 
Allt spel går genom Spela Tillsammans. Vi har två andelsbolag och systemen tillverkas med samma metod till båda. Superbolaget spelar 1 gång/vecka och Spanienbolaget bara när det är jackpot. Insatserna kan väljas valfritt i 25 resp. 50 kronors intervall från 25 kr till betydligt högre insatser. Se bolagssidorna.

Fullträff
På Fullträff med flytande vinstgrupper behövs sällan 13 rätt för högsta vinsten. Med Copéma Fullträff kan man skräddarsy systemen på liknande sätt som med Copéma Tips och Copéma Bomben. Valfri ram, valfria krav på raderna, precisionsgarderingar, smf (spel mot folket) och reducering till ett valfritt antal rader. Programmet kan installeras här. 

Andelsbolaget Esset Fullträff
Svenska Spel har begränsningen att en fil till Fullträff får vara på högst 950 rader. För att komma runt det är systemet uppdelat i fyra delar. Andelspriset  är 25 kr/ del. Copéma Fullträff sorterar inte raderna så det går bra att vara med på en eller flera delar med en eller flera andelar. Systemet kan hämtas nedan och där redovisas också senaste resultat. Att hämta systemet, ta in det till Copéma Fullträff och följa utvecklingen live med programmet när matcherna spelas kan bli riktigt spännande. Vill man vara med på alla systemets rader får man köpa minst en andel i varje del, 100 kr. Om du vill bli medlem i andelsbolaget kan du klicka här. Medlemskap förpliktar inget. Som medlem får du besked från Svenska Spel när Esset öppnar ett nytt spel och kan då köpa andel(ar), om du vill.

Essets system
På folkets tips är det kring 40 % på det mest spelade målet i varje match. I Premier League och Championship är 2 mål det vanligaste resultatet och det har inträffat i ca 25 % av alla matcher. Det är alltså ett stort överspel på 2 mål och även på 3 mål. Vi utnyttjar det och garderar med oddsprocenten, som är kring 25 % på 2 mål, lite olika för olika matcher. Vi chansar också med att ta bort tre av de mest överspelade från ramen, sätta krav på antalen nollor, ettor, tvåor osv i den rätta raden, samt krav på smf (spela mot folket). 
Systemet 25 mars kan hämtas här. Det hamnar i mappen Hämtade filer.
Garderingarna är Svenska Spels oddsprocent. Fortsättningen förutsätter att oddsprocenten är de verkliga chanserna för antalen mål.
När oddsen hämtas till programmet finns inga procent för 6 och 7+ mål. Det beror på att Svenska Spel har odds för 0-5 och 6+ mål, inte 0-6 0ch 7+ som ingår i Fullträff. Till garderingarna har oddsen för 6+ räknas om till oddsprocent och fördelats på 6 och 7+ mål.
De 3 högsta folkets procent har garderats med noll. Det är ungefär 50 % chans att alla tre nollor håller. Folket har satsat kring 40 % av sina rader på var och en av dem, ett mycket stort överspel. Det optimala är att nolla tre sådana mål.
Garderingarna förutsätter att de 3 nollorna håller och det för med sig att garderingarna avviker lite från oddsprocenten.
Beräkningar från garderingarna och folkets procent visar att det förväntade värdet på smf är 570 %. Systemet har kravet att smf ska vara minst 300 %.
Chansen för 0 mål, 1 mål osv i rätta raden har beräknats. Antalen med mindre än 5 % chans har tagits bort, till exempel finns det högst 3 nollor, 1-5 ettor osv i varje spelad rad.

Resultat 25 mars.
I tre matcher hade vi tagit bort 2 mål. Vi räknade med ca 50 % chans att det skulle hålla. Tyvärr sprack två av dem.

Folkets favoriter är två mål och det blev resultatet i 5 matcher. Det vanligaste antalet är 3 matcher.

I samarbete med