Hoppa till innehåll

Andelsbolag med Copéma Tips och Copéma Fullträff

Spela Tillsammans med Copémaprogram

Att spela ensam med mindre insatser ger sällan eller aldrig en riktigt bra vinst. För att öka vinstchansen utan att öka insatsen kan man spela tillsammans med andra, dela på både insatsen och vinsten. En mindre del i högvinster är bättre än ingen del alls. Svenska Spel sköter det administrativa med Spela Tillsammans och med Copémaprogrammen gör man systemen så stora som andelarna räcker till. Med Copéma är man inte låst till ett bestämt antal rader eller garderingar. Välj ramen och kraven valfritt och konstruera så många rader som andelarna räcker till. Fler rader ökar förstås chansen till högvinst. Om du startar andelsbolag på Spela Tillsammans kan du bjuda in vänner och bekanta till gemensamma system. 

Superbolaget och Spanienbolaget

Vi har även egna andelsbolag på tipset.
Superbolaget spelar 1 gång/vecka på Stryk- eller Europatipset. Vi har tre system med andelspriserna 25 kr, 50 kr och 100 kr. Alla tre system konstrueras på samma sätt men ger olika utfall beroende på turen med reduceringen.
Spanienbolaget spelar bara när det är jackpot. Andelspriserna är 50 kr, 100 kr och 200 kr. Systemen konstrueras på samma sätt som till Superbolaget.
Klicka på https://spel.tipsvinst.se för att läsa mer om andelsbolagen.
Vinsternas fördelning på 10-13 rätt kan vara skäl nog att vara med på lite större spel. Läs mer.

Fullträff

På Fullträff med flytande vinstgrupper behövs inte 13 rätt för en bra vinst. Med Copéma Fullträff kan man skräddarsy systemen precis som man vill ha dem, välja valfri ram, valfria krav på raderna, precisionsgarderingar, smf (spela mot folket) och reducering till ett valfritt antal rader.
Programmet kan installeras från ”Hämta program” i menyn ovan.

Andelsbolaget Esset Fullträff

I till exempel Premier League och Championship blir det 2 mål i ca 25 % av alla matcher. Folket har kring 40 % på två mål, ett stort överspel som vi kan använda till att förbättra vinstchanserna. Vi tar bort två mål i 3 matcher, garderar med oddsprocent och sätter krav på smf, spela mot folket.
Vi hoppas på få tvåor och treor i den rätta raden. Annars blir det dålig utdelning och då kan vi inte räkna med vinster. Dålig utdelning här är detsamma som att det behövs många rätt för utdelning. Vårt mål är att bli ensam med 9 rätt.
Svenska Spel har begränsningen att en fil till Fullträff får vara på högst 950 rader. För att komma runt det är systemet uppdelat i fyra delar med andelspriset 25 kr/del. Det går bra att vara med på bara en del, men vill man vara med på systemets alla rader får man köpa andel(ar) i alla fyra delar. Systemen redovisas här och riktigt trevligt kan det bli att följa systemen med liverättningen i programmet.
För att kunna köpa andelar måste man vara medlem i laget. Att vara medlem betyder bara att Svenska Spel meddelar när laget öppnar ett nytt spel och då kan man köpa andel(ar) om man vill. Klicka här för att bli medlem i laget.

Esset Fullträff 23 september

Systemet 23 september
2 100 rader.
Vi sätter nedre gränsen för smf till 500 %. Om det blir ett lågt smf behövs det alltför många rätt för utdelning
Klicka här för att hämta systemet.

Spelstopp fredagar.
Vi nollar de tre mest spelade 2 målen på folkets procent. Många matcher har nästan lika procent så det har ingen betydelse vilka tre av dem vi väljer. Det viktiga är att det är tre matcher. Tre är det optimala antalet när man utgår från att folket har nära 40 % och den verkliga chansen är kring 25 %. Folket har ett mycket stort överspel på 2 mål och vi utnyttjar det.
Till garderingarna väljer vi oddsprocenten. Ändringar i dem de senaste dagarna före spelstopp beror inte på ändrade förutsättningar för lagen. Oddsrörelserna påverkas nog istället av konkurrensen från andra spelbolag och möjligen vilka insatser som görs. Med lagen händer inte mycket efter senast spelade match.
Vidare har vi kravet att våra procent för den rätta raden ska vara fem gånger bättre än folkets procent. Det är för att spara in en mängd favoritrader. Vårt mål är ensamvinnare på nio rätt. Då är vi knappast med när det krävs fler rätt för bra utdelning. Det finns ingen större noggrannhet i valet 500 % så rörelser i folkets procent fram till inlämningsstopp kan vi bortse från.

Poäng är oddsen omräknade till procent.
Svenska Spel har inte odds för 6 och 7+, men väl för 6+. Det ger summan av oddsprocenten för 6 och 7+.

De tre mest spelade målen har nollats. Tre är det optimala antalet att nolla när förhållandet folkets procent/verklig chans är 40/25, folket satsar 40 % när verklig chans är 25 %.

Garderingarna är poängen omräknade så att summan blir 100% i varje match.

Programmet tillverkar en rad i taget. Målens chanser att bli vald till raden bestäms av garderingarna. För att raden ska bli godkänd måste smf vara minst 500 % samt skillnaden till alla andra rader tillräcklig.

Vi satsar fortsatt på att bli ensam med 9 rätt.

Resultat 16 september

Till slut blev det ingen utdelning. Vi hade en miss i ramen och ingen tur med reduceringen. Systemet stannade på 7 sexor.

I samarbete med