Hoppa till innehåll

Andelsbolag med Copéma Tips

Del i 13-potten
Att spela ensam med små system ger så gott som aldrig en bra tretta. För att öka chansen till 13 rätt behöver man spela större system. Det kan man göra i andelsbolag utan att öka sin egen insats. En mindre del i 13-potten är bättre än ingen alls. 13-potten är ändå 40 % av hela vinstpotten.

Spela Tillsammans
Med Spela Tillsammans sköter Svenska Spel både insatser och vinster. Starta ett lag och bjud in andra att bli medlemmar. Sedan kan man lämna in system för laget och alla som har köpt andelar är med. Om man väljer autoköp är man automatiskt med på alla spel som öppnas i laget. 

Copémasystem
Med precisionsgarderingar, valfria krav på raderna och valfritt antal tillverkade rader blir systemen mycket effektiva och passar utmärkt för andelsbolag. Tillverka så många rader som andelarna räcker till och ta bara med spelvärda rader. Svenska Spel har begränsningen 2 200 rader i en fil. För större system får man öppna flera spel i samma lag och lämna in systemet i delar, t ex raderna 1 – 2 000, sedan 2 001 –  osv.

Länkar
Tips för precisionsgarderingar. Leffes matchvärderingar.
Våra andelsbolag Superbolaget och Spanienbolaget
Andelsbolaget esset. Mail till esset-Björn
Andelsbolaget Bergslagstipset. Deltagare som vill göra system får var sin vecka för det. Kontakt.

Exempel på Copémasystem med smf (spela mot folket)
Klicka med höger musknapp på datumet och välj ”Spara länk som …” så hämtas systemet till din dator. Troligen får du ge tillåtelse till nedladdning då varken antivirus eller webbläsare känner igen någon av filerna. Öppna sedan Copéma Tips och hämta in systemet så kan du se hur det är gjort.
Klicka på signaturen om du vill sända ett mail till den som har gjort systemet.
Signaturer: BH  EB  LP  TE  KT 

0925 BH   0925TE     
0924
BH   0924 LP

Exempel på miljonvinnare: BH

I samarbete med