Om startlistor

Installera V75-programmet version 14 och övriga nya program från startsidan om du har äldre versioner. Hämtningen av startlistorna görs på ett helt nytt sätt. Nu kan man se atg.se i programmet, välja spel och kopiera in startlistorna till Copéma-programmet. För att installera nytt behöver man inte avinstallera de gamla och de nya behöver inte registreras, bara installeras. Licensnyckeln finns i datorn men inte i programmet. Därför kan man installera på nytt hur många gånger som helst utan att behöva registrera om programmet. 

Så här kunde man göra om det krånglade med de tidigare programmen, vilket hände ibland efter att spelmarknaden släpptes fri.
Om startlistorna inte hämtas kan man ha både programmet och ATG’s sida med startlistorna på samma skärmbild och markera hästarna på förstasidan.

Del av skärmbild

Även insatsfördelningen kan användas utan startlistor. Markera minst en häst i varje avdelning och klicka på knappen Smart reducering. Med hästarna i startnummerordning på ATG’s sida blir det lätt att knappa in poängen i tabell 3 för en avdelning i taget. Använd nummertangenterna och stega fram med tab-tangenten.